Menweb

Menweb

Aanmaakblog

Aanmaakblok. Soms een klein vonkje om grote vuren te maken.
Soms het begin van een avond vol warmte.
Maar soms ook meteen de haard in.

8bg test cooper

AlgemeenPosted by 8bg Tuesday, January 22 2008 18:25:47

Het moest er eens van komen. Na jarenlange marteling op school heb ik elke gedachte aan de coopertest hardvlochtig uit mijn actieve brein weten te houden. Maar deze week was er geen weg meer terug.

Collega's hebben me uitgedaagd om een sportieve prestatie neer te zetten. Een uitdaging die ik natuurlijk niet uit de weg ga. Vraag is natuurlijk, hoe goed is de condiite?

Die vraag is makkelijk te beantwoorden. Het kost, na aantrekken van de nieuwe sportschoenen, slechts twaalf minuten van je kostbare tijd. Na twaalf minuten had ik dan ook een knappe afstand afgelegd: een nieuw persoonlijk record van 2300 meter. Een nieuw persoonlijk record neerzetten was gelukkig niet moeilijk omdat ik voor de eerste keer aan het hardlopen ben geslagen.

Zelf was ik behoorlijk onder de indruk van deze afstand, maar het enthousiasme werd enigszins getemperd toen ik meneer Cooper persoonlijk op de hoogte bracht. Redelijk, liet hij me via een website weten. en via een andere website. Helaas geen sites kunnen vinden waar Cooper wat spontaner en uitgelatener reageerde. Zit er niets anders op dan de conditie te verbeteren door regelmatig te sporten. Zucht.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Toet Wednesday, January 23 2008 13:50:54

Als je gewoon wacht tot je heel oud bent, of vrouw, dan wordt meneer Cooper al veel enthousiaster over deze prestatie.